BOSS paints

BOSS paints

BOSS paints: mooi, sterk en duurzaam

BOSS paints logo

Zelfjehuisschilderen.nl werkt met de kwaliteitsverven en -materialen van BOSS paints. Dit Belgische familiebedrijf produceert al meer dan 75 jaar professionele verven en toebehoren voor de kwaliteitsschilder. BOSS paints kan de kwaliteitsvergelijking met verven van de gerenommeerde merken moeiteloos aan.

Ook de mooiste resultaten voor je interieur

In België besteden woningbezitters veel meer aandacht aan de kleuren, structuren en decoraties in het interieur dan in Nederland. Bij onze zuiderburen is BOSS paints dé specialist in binnenmuurverven en wandapplicaties.

Hiervoor worden eigen kleurcollecties ontworpen en zijn al meer dan 20 decoratieve technieken ontwikkeld. Zelfjehuisschilderen.nl maakt dankbaar gebruik van de interieurproducten, -technieken en -adviezen van BOSS paints.

Altijd de beste verf voor jou

We zeiden het al eerder: je woning is waarschijnlijk je duurste bezit. Jouw verf moet de beste zijn voor de klus waarmee je bezig gaat. Die garantie heb je dankzij BOSS paints.

De ruim 30 medewerkers in het eigen lab ontwikkelen de verven van BOSS paints in eigen huis. De verven blinken uit in een hoge dekkracht, zuivere en betrouwbare kleuren en makkelijke verwerkbaarheid. BOSS paints is ook onze exclusieve leverancier van superieure binnenmuurverven en wandapplicaties. Hoge kwaliteit verzekerd!

Meer weten over BOSS paints?