BOSS paints

BOSS paints

BOSS paints: mooi, sterk en duurzaam

BOSS paints logo

Zelfjehuisschilderen.nl werkt met de kwaliteitsverven en -materialen van BOSS paints. Dit Belgische familiebedrijf produceert al meer dan 75 jaar professionele verven en toebehoren voor de kwaliteitsschilder. BOSS paints kan de kwaliteitsvergelijking met verven van de gerenommeerde merken moeiteloos aan.

Ook de mooiste resultaten voor je interieur

In België besteden woningbezitters veel meer aandacht aan de kleuren, structuren en decoraties in het interieur dan in Nederland. Bij onze zuiderburen is BOSS paints dé specialist in binnenmuurverven en wandapplicaties.

Hiervoor worden eigen interieurkleurcollecties ontworpen en gebruikt BOSS paints meer dan 20 decoratieve technieken. Zelfjehuisschilderen.nl heeft exclusieve afspraken met BOSS paints voor het gebruik van haar interieurproducten, -technieken en -adviezen.

Altijd de beste verf voor jou

We zeiden het al eerder: je woning is waarschijnlijk je duurste bezit. Jouw verf moet de beste zijn voor jouw droominterieur en het buitenschilderwerk aan je woning.  Die garantie heb je met BOSS paints.

De ruim 30 medewerkers in het eigen lab ontwikkelen de verven van BOSS paints in eigen huis. De verven hebben een hoge dekkracht, zuivere en betrouwbare kleuren en zijn makkelijk te verwerken. BOSS paints is ook onze exclusieve leverancier van superieure binnenmuurverven en wandapplicaties.

Meer weten over BOSS paints?