Hoe werkt het

Hoe werkt het

Duidelijkheid over de kwaliteit en kosten van je schilderwerk

Zoals voor zoveel dingen geldt ook voor schilderen: een goed begin is het halve werk. Met Zelfjehuisschilderen.nl ga je aan de slag op basis van een goed plan, een deskundig advies en met precies de verven en materialen die je nodig hebt. 

Deskundig advies voor binnen en buiten

Zelfjehuisschilderen.nl BOSS paints interieur grijs

Ga je de buitenkant van je huis schilderen? Het hele interieur of de living andere kleuren geven? Of allebei? Bij Zelfjehuisschilderen.nl staan kleurspecialisten en verfspecialisten voor je klaar om je hier deskundig over te adviseren. Je krijgt ook meteen duidelijkheid over de kosten voor je schilderwerk.

De adviseurs van Zelfjehuisschilderen.nl zijn dit moment uitsluitend beschikbaar voor woningbezitters in de provincie Gelderland.

Binnen schilderen

De kleuren en structuren (denk bijvoorbeeld aan de wandafwerking) van je wooninterieur bepalen de sfeer van je leefwereld. Ze hebben dagelijks invloed op je gevoel, je stemming.
Het schilderwerk in je woning heeft veel invloed op de uitstraling van je interieur. BOSS paints, partner van Zelfjehuisschilderen.nl, heeft een enorm scala aan producten en kleuren waarmee je jouw eigen sfeer kunt creëren in je woning.
Als jij alvast wat ideeën en inspiratie opdoet uit bijvoorbeeld woon- en lifestyle-bladen, dan zorgen we er samen voor dat we je droominterieur fantastisch waarmaken!

Buiten schilderen

Ga je de buitenkant van je huis schilderen?
Dan moet je allereerst weten wat de conditie is van je bestaande schilderwerk. Onze verfspecialist kan je vertellen waar je op moet letten. Naast een technisch schilderadvies kunnen we je ook helpen met kleuradviezen. Is je klus te groot of moeilijk te overzien? Dan maakt een adviseur van BOSS paints een adviesrapport voor je. Daarin staat precies hoe je woning ervoor staat en wat er aan het schilderwerk moet gebeuren.

Onze adviseurs Werner en Nienke

Werner Aalberts is verf- en kleuradviseur van Zelfjehuisschilderen.nl in Liemers en Achterhoek en Nienke Hansen is interieur- en kleuradviseur in Arnhem.

Contact met Werner
Contact met Nienke

Wat kost het?

De vergoeding voor zowel binnen als buiten is maar  90 euro. Bestel je voor 300 euro of meer aan verf / materialen, dan pak je de kleur- en verfadviezen zelfs mee voor maar 30 euro.

Schakel je toch liever een professionele schilder in?
Misschien gaat er meer tijd in je schilderwerk zitten dan je had verwacht. Of zie je toch maar van het schilderen af om een andere reden. Zelfjehuisschilderen.nl heeft een directe lijn met de professionals van Excellent Schilders. We helpen je graag aan een vertrouwde vakman bij jou in de buurt!

Liever een vakman