Hoe werkt het

Hoe werkt het

Duidelijkheid over de kwaliteit en kosten van je schilderwerk

Zoals voor zoveel dingen geldt ook voor schilderen: een goed begin is het halve werk. Met Zelfjehuisschilderen.nl ga je aan de slag op basis van een goed plan, een deskundig advies en met precies de verven en materialen die je nodig hebt. 

Deskundig advies voor binnen en buiten

Zelfjehuisschilderen.nl BOSS paints interieur grijs

Ga je binnen je droom waarmaken of buiten je waardevolle bezit beschermen en verfraaien? Of allebei?
Bij Zelfjehuisschilderen.nl staan professionals voor je klaar om je hier deskundig over te adviseren. Je krijgt ook meteen duidelijkheid over de kosten voor je schilderwerk.

De adviseurs van zelfjehuisschilderen.nl zijn dit moment uitsluitend beschikbaar voor woningbezitters in de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek.

Binnen schilderen

De kleuren en structuren (denk bijvoorbeeld aan de wandafwerking) van je interieur bepalen de sfeer van je leefwereld. Ze hebben veel invloed op je gevoel, je stemming. Is dat bij jou ook het geval?
Het schilderwerk binnen zou een verandering kunnen zijn van je interieur. BOSS paints heeft een enorm scala aan producten en kleuren.
Als jij alvast wat idee├źn en inspiratie opdoet uit bijvoorbeeld woon- en lifestyle-bladen, dan zorgen wij voor de complete invulling van je (droom)wensen.

Buiten schilderen

Ga je de buitenkant van je huis schilderen?
Dan is het noodzakelijk om te weten wat de conditie van je bestaande schilderwerk is. Naast een vaktechnisch advies kunnen wij je adviseren bij het kiezen van andere kleuren. Is je klus te groot en/of moeilijk te overzien? Dan stelt een adviseur van BOSS paints een adviesrapport op.

Onze adviseurs Werner en Nienke

Werner Aalberts is adviseur van Zelfjehuisschilderen.nl in Liemers en Achterhoek en Nienke Hansen is adviseur in Arnhem.

Contact met Werner
Contact met Nienke

Wat kost het?

De vergoeding voor advies zowel binnen als buiten bedraagt 90 euro.
Bestel je voor 300 euro of meer aan BOSS paints verfmaterialen, dan pak je dit advies mee voor maar 30 euro.

Schakel je toch liever een professionele schilder in?
Misschien gaat er bij nader inzien meer tijd in je schilderwerk zitten dan je had verwacht. Of zie je toch maar van het schilderen af om een andere reden. Zelfjehuisschilderen.nl heeft een directe lijn met de professionals van Excellent schilders. We helpen je graag aan een vertrouwde vakman bij jou in de buurt!

Liever een vakman