Over ons

Over ons

Over Zelfjehuisschilderen.nlZelf je huis schilderen Jos Burgers

 

Zelf je huis schilderen. De één doet het omdat hij of zij het leuk vindt. De ander om de kosten van een schildersbedrijf uit te sparen. Misschien doe je het om beide redenen. Je kunt prima zelf een kwast vasthouden.
Maar hoe pak je het slim aan? Zodat je zeker weet dat je:
 

  • niet de verkeerde materialen gebruikt
  • niet teveel verf inkoopt
  • niet teveel betaalt voor je verf
  • niet over een paar jaar opnieuw moet schilderen
  • niets over het hoofd ziet dat je geld, tijd en ergernissen bespaart

 

Professioneel schilderadvies en -materiaal voor iedereen
Jos Burgers kreeg als voormalig eigenaar van Burgers schilders- en onderhoudsbedrijven regelmatig de vraag of hij geen schilderadviezen kon geven. Uit marktonderzoek blijkt dat veel mensen hier behoefte aan hebben. Daarop besloot Jos Zelfjehuisschilderen.nl in het leven te roepen. Hij nodigde een aantal kleine schildersbedrijven met een goede staat van dienst uit om zich hierbij aan te sluiten. Samen met deze Excellent Schilders helpt hij ‘zelfschilders’ om hun klus slim aan te pakken.

 
 

Jos Burgers: ‘Met onze check-up van de staat van onderhoud, deskundig advies, goede verfmaterialen en het juiste gereedschap kan iedereen kostenbewust duurzaam schilderen.’

 


Gratis schilderadvies

Bestel je de verf bij één van de Excellent Schilders, dan is een mondeling advies gratis. De verf wordt kosteloos bij je thuis afgeleverd.
Wil je hier ook geschreven werkomschrijvingen bij, dan vraagt Excellent Schilders een tegemoetkoming van € 50,-. Deze minimale kosten verdien je dubbel en dwars terug!

 

Wil jij ook zelf je huis schilderen?
Er is altijd een adviseur van Excellent Schilders bij jou in de buurt.

 

Onze producten
Sikkens producten voor het binnenwerk:

Zelfjehuisschilderen.nl Sikkens binnenverf

 

Sikkens producten voor het buitenwerk:

Zelfjehuisschilderen.nl Sikkens buitenverf