Referenties

Referenties

Voor de aanbouw van ons huis zochten we bijzondere kleuren. We wilden dit ook zelf schilderen.
Vrienden attendeerden me op zelfjehuisschilderen.nl. We hebben contact gezocht en op hun aanwijzingen wat huiswerk gedaan. Daarna maakten we samen met hun kleurenadviseur het plaatje compleet.

We ontvingen duidelijke werkomschrijvingen, zodat ik met wat hulp van vrienden prima aan de slag kon. Binnenkort is de kinderkamer ook aan de beurt. We weten nu al wie we daarvoor in arm gaan nemen!

Patricia Beurskens – Arnhem


In de coronatijd heeft mijn man onder begeleiding van zelfjehuisschilderen.nl zelf ons huis geschilderd.
We hebben alleen het hoge werk, de daklijst en de dakkapel, laten uitvoeren door een schildersbedrijf. Ook de schilder die we hadden ingehuurd was prima te spreken over de verf die we hadden gekocht via zelfjehuisschilderen.nl

Mevrouw Klappers – Didam


Omdat de schilder geen tijd had en het uitsluitend ging om sauswerk van wanden en plafonds, attendeerde hij ons op zelfjehuisschilderen.nl.
We konden al op korte termijn een afspraak maken met hun adviseur. Hij gaf aan welke materialen we het beste konden gebruiken en berekende voor ons hoeveel we daarvan nodig hadden. De spullen werden netjes op tijd bij ons thuis bezorgd, met alle werkomschrijvingen. Achteraf viel het werk reuze mee en hebben we de advieskosten van zelfjehuisschilderen.nl ruimschoots terugverdiend.

Familie Mulder – Velp


Tijdens de coronacrisis heeft een handige medewerker van ons bedrijf onze kantoren van binnen gesausd, onder begeleiding van een adviseur van zelfjehuisschilderen.nl.
Ze leverden precies de hoeveelheid muurverf die we nodig hadden, zodat we geen onnodige kosten hebben gemaakt.

AALP Benelux B.V. – Didam